Aktiviteter i 2009

med bildegalleri

 Sesong-avslutning 2-4 oktober

Denne fant sted i Fredrikstad 2 til 4 oktober. Vi fikk stort besøk av våre venner fra Sverige som møtte oss på Fredriksten Festning for en guidet omvisning. Vi innlosjerte oss deretter i kommandantboligen på Kongsten fort. Lørdagens aktiviteter omfattet skarpskyting med våre rifler (og noen musketter), historisk omvisning i Fredrikstad Festning ved Trond Svandal, omvisning på Fredrikstad Militærhistoriske Museum ved Hr. Nøkleby og gjestebud i kommandantboligen. Søndagen gikk med til historisk befaring på Kjølberg bro før våre Svenske venner vendte minibussen mot Stockholm igjen..
 Feiringen av DSFMC's 20 års jubileum 

Denne fant sted på Akershus Festning 28 til 30 august. Vi  kjørte vår utstyrsdemo og ekserserte for publikum foran Forsvarsmuseet. Lørdags kvelden ble avsluttet med festmiddag for å feire jubilanten. Vi benyttet også anledningen til å få tatt endel bra bilder i "tidsriktige" omgivelser.
 Forsvarets dag, Fredrikstad Festning 27 juni

Vi stilte to mann med utstyrsbord og telt (!) inne i Tøyhusgården. Arrangementet hadde svært labert besøk, så det ble for det meste med den sosiale hyggen! NB! Jeepen ble benyttet til en annen del av markeringen.....


 Västra Fronten, Uddevalla 22-24 mai

”Västra fronten” var et "hardcore" arrangement arrangert i et skytefelt i nærheten av Uddevalla 22-24 mai. Det var på mange måter en fantastisk helg hvor vi fikk gjort ting vi liker uten forstyrrende elementer så som publikum og anakronismer (Se artikkelen om Farbismen for en forklaring av begrepet)